Saturday, September 4, 2010

alhamdullillah..

rasenye dah lame xngomel kt blog yg xbape semenggah ni..hehe
mood berblogging tu asik membatasi..
yup!alhamdullillah syukur sangat kepada DIA..
kerana telah memberi kami rezki seawal ini..
kandungan masih di peringkat awal..
actually memang dah lambat period..dlm 3 minggu cmtu..
tp xsyak pon pregnant..
tp simptom2 tu ade la..
mcm xlarat nk memasak lagi dah..
bau dapo mmg xleh terime dek penghiduan ini..
saat ini,air mata mula mengalir..
besarnye kurniaan DIA..
kami xmerancang..
tapi,bila dah diberi anugerah ini..
kami xkan menolaknye..
pada awalnya,agak sedikit stress..
memikirkan itu,ini..
keje..plus..study..
tp bila difikirkan semula,
mungkin ada rezki lain yang DIA ingin beri pada kami..
Ya Allah..
aku amat bersyukur dengan anugerah dan kurniaan ini..
hubby aku yg paling happy skali..
semoga ia dapat mengikatkan lagi tali kasih sayang antara kami..
ya..sokongan keluarga dan rakan-rakan amat ku dambakan ketika ini..
dan semalam..kepastian pada persoalan ini terungkai juga..
setelah membuat ujian sendiri di rumah..
kami terus ke klinik untuk membuat pengesahan..
jawapannya +ve..
insyaallah aku akan jaga baby ni dengan sebaik mungkin..
skrg barulah aku dpt rasekan yg indahnya perasaan bakal seorang ibu..
Dr Ummi pesan supaya jgn terlalu stress sgt dengan keje..
kuatkan diri..yang penting kene buat diary perkembangan bayi dari masa ke semasa..
dan yang paling penting lagi..
sentiasa happy!
kepada mommy to be kt luar sane,jage diri k!
klu ade info n tips meh la share..

6 comments:

E K A said...

tahniah awk !!

sk said...

congratsss!!! murah rezeki!! =)

take care ek!

harzharun said...

tahniah dear....doakan saya jugak...

fikaryna said...

tahniah..jaga diri tau..

^puan nanie^ said...

eka : tq tau!

^puan nanie^ said...

sk : tq tau..amin

kak harz : tq kak harz..will do..

sis ryna : akak pon take care tau!