Thursday, June 2, 2011

ragam ammar di pagi ahad

salam semua..

sejak menjak ade anak ni,cite psl anak je la..
hehe..
tengok perkembangan die depan mate..
pasni dah keje..(even stat keje on July)
xleh follow sangat cam skang ni..
perasaan aku mmg hepi sgt..
lagi2 bby ammar pon da byk akal skang ni..

yela..lagi seminggu genap 2 bulan die di dunia ni..
kat bawah ni gambar yg di captured pada ahad lepas..

layan..

time ni baru nk celik mata..


mencari-cari..


memikir kan mase depan ye sayang..hehe


si boolat yang sepet..


x keruan dah..sampai nak cucuk mata


nak susu la..semua orang x paham


dah nak start dah..ngamuk



mama..i want milk..i want milk..hehe

skang ni ammar da pandai nak mengada..
lambat cket wat susu,teriak satu kampong..
adoiyai..sabo je la wahai anak..

klu tido pon nak beriba..cane nak hantar kt bs ni sayang..
tu la yang mama dok pk hari-hari..

hopefully nanti ammar behave ye sayang..

next week ammar dah 2 bulan..cepatnyer mase berlalu..
sakit bersalin pon masih terngiang2 lagi..

usia perkahwinan kami pon dah mencecah setahun..

30.5.2010 @ 1010 a.m

alhamdullillah..tahun ni dah sambut bertiga..
tiada hadiah yang lebih bermakna untuk kami selain anak ini
semoga ikatan ini akan berkekalan hendaknya..
amin ya Allah..

k..

till then..

tata..

10 comments:

nur easy said...

salam singgah.. comel ammar ;)

Atiqah Adnan said...

da lngkap daa ur family.. syukur.. hii bb skrg da bijak kn.. 2 bln nty da pandai gelak2 n da pandai kenal org daaa,,, ^^ chomel..

MyRule said...

alololo...budak sepet ni baru bgn ye..:P

Ayuraza said...

ammar..ngamok lagi..ngamok lagi..ekekeke:P comelllll la..dah tembam anak untie..

Sweet Child said...

eh sama la nama anak kita..tp anak sy blom sebulan lagi.. =)

JIVEBUMZ said...

cepatnya anak dah nak masuk 2 bulan.. rasa macam baru jer baca kisah awak time peknen dulu..

neway tahniahhhh... baby kite baru sebulan lebih tapi dah bam2 jugek :)

ellisya said...

ololo..mudak cepet ni sgt chomeyyy

Rosie Rose said...

uish uishhhh.. nanie dah bagi susu formula ka? duk banciuh susu apa tu bagi ammar?

CEO Mudahtopup2u said...

Ala Tomeynya...cute..

Nice Blog Keep it up..

I Follow..U Follow..

Bisnes Jual Topup 3 Income

^nanie^ said...

ammar mmg da byk ragam skang nih..hehe