Wednesday, May 30, 2012

anniversary mood!

fuhhhh..
bersawang sudah belog terchenta ni..haha
anyway hello peeps!
lame x mengomel kt cni..
masa sgt laaaaaaa berharga lately..
anyway today is my anniversary yg ke 2..
cehhh..baru lagiiii..tp rase cm dh berkurunnn..


picta 2 tahun lepas!
saat ku terima nikahnyaaa..
syahdu oooohhhh..
tq for my hubby cos terima saye seadanye..
sy bukanlah seorang isteri yang sempurna..
tp sy cuba untuk jadi isteri yang terbaik..hehe
mestilah semua isteri wish cm i kan..
jauh lagi perjalanan..bak kata orang2 tua..
masih hijau lagi dalam kehidupan rumah tangga ni..
kadang manis..kadang pahit..kena hadapi dengan SENYUMAN peeps!
ini lah pilihan yang kita pilih..
dan perkahwinan kami diserikan lagi dengan hero kecik ini..


selalu membuat aku tersenyum..
penawar di kala suka dan lara..
i love you shooo much baby boy!


semakin hari semakin bijak!
semoga menjadi anak yang soleh ya sayang..
we both love you..
ammar lah harta yang tak ternilai buat papa & mama!

panjang sudah entry rindu dendam ni..hehe
tq pada yang sudi singgah!
will drop by the comment too..
may us happily ever after!

9 comments:

Nurul Ilyani said...

alhamdulillah...happy 2nd anniversary nanie...

mRsFirdxora said...

happy anniversary dear..

^nanie^ said...

tq mommy aleesya!may Allah bless us..;p

^nanie^ said...

tq mommy mia!alhamdullillah dear..;p

mAr@ZiEy said...

Happy Anniversary and Happy to hear that Nanie skg pregnant 2nd baby kan..hehehe..Congratulation

^nanie^ said...

tq mar..memula terkezut..tp mungkin dah tertulis tuk pregnant lagi..syukur..

mAr@ZiEy said...

Nanie,sama la cam Mar dlu time tau pregnant yg kedua tu..da la time tu 'Aish bru 6M..agak lama gak la emosi terganggu but alhamdulillah..da selamat da semua..eh best tau anak ramai ni..meriah rumah..seriusss

^nanie^ said...

mar,hubby pon ckp cmtu..xkn nk bg ammar sensorang je kn..at least die nk kwn jugak..ye la..kite ngn dia xsame..mmg kite sentiasa ade utk die..tp bahasa die,seusia dia je yg phm..hehe

CNcity's Enterprise said...

tahniah , anyway jgn lupa follow blog cik emma jg ye =)