Monday, January 17, 2011

less than 100days!

moning..
pg2 tgk ticker tu dh tggl 98 ari je lagi..
fuhh..
time really flies la..
msih trigt lg last year dok countdown
utk diijabkabul..
tup2 taun ni countdown for our bby lak..
brg2 pon dh prepare cket2..
n our bby ni sgt la aktif skang ni..
maybe sbb ruang masih byk lagi kot..



cmni la keadaannye bile time duduk..
seronok btol bby tendang2 prut mama die ni..
n moment ni la plg akan dikenang bile da bsalin nti..
dh xde org nk tendang lagi..
hihi..
rasenye sume mommy to be pon rase cmni kn..
lg2 yg br first time experience..
hopefully bby berada dlm keadaan yg chat2 je kt dlm ni..

have a good day!


15 comments:

mEiZ SHA said...

hehehe
mesti comel je ka..:)

ada orang kecik tendang2..;D
take care ye mommy..

bun_nee said...

hehehe.. comelkan time mengandung.. one moment bila bby tendang2

^nanie^ said...

meiz sha : yang..comel giler..;-)

^nanie^ said...

bun_nee : yup!sweet sgt..maknenye ade makhluk lain kt dlm pewot kiter ni..hehe

Ayuraza said...

yesss nanie..nnti da bersalin mesti rindu nak rasa anak lam perut lagi..
tapi time tu dah tak pikir sangat sebab bb dah kua..men ngan bb lagi besss..

kalo nak rasa jugak..wat permohonan dengan cik abang ek..hehe

Atiqah Adnan said...

chomelnyee.. hehe

^nanie^ said...

ayu : hahahaha...next plan bby gurl plak..;-)

^nanie^ said...

qah : mmg comel,bile nk mrh,pk dlm ni ade org rupenye..xle mara..nti die ngikut..hehe

afni+hafiz=dani said...

1st baby nie die punya element surprise mmg lebih skit.1st experience la kata kan..lepas ni lg la, awk akan rasa die punya tulang2 terbonjol..mmg smpai senak2 tau..hehe

bunga said...

bunga suka tengok pompuan tengah mengandung..berseri2..heee...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

pertama kali singgah sini..semoga tuan blog dan kandungan senantiasa sihat walafiat

ieta said...

saat indah kan tme bby tendang2... time hubby xde kat rmh,duk sorang.. bkn main lg kite borak ngn bby dlm perut kan,cam bby tu duk depan mate je...siap blh gelak sorang2 konon tgh gurau ngn bby...hehe..indahnya saat mengandung.....

^nanie^ said...

afni : skang ni tgk perut cm berombak je time bby gerak2..;-)

^nanie^ said...

bunga : ptutla ltak gamba bby..gram kn..;-)

^nanie^ said...

sahrom : tq..;-)

ieta : sakit bersalin xtau lagi cmne nih..huhu